Priser

Vores priser afspejler naturligvis det høje niveau af internationale anerkendte artister, den høje service og hygiejne- og naturlig den gode oplevelse.

Kontakt os for priser

 

70 60 55 15

Med jævne mellemrum har vi super gode tilbud til særligt lave priser, så kig gerne forbi ofte eller hold dig orienteret om tilbud på vores Facebook side.

Tatoveringer til gode priser

tattoo priser

En tatovering er en stor ting for mange, ikke alene fordi det er noget, der bliver hele livet, men også fordi en tatovering har en stor og speciel betydning for mange. Når man først har fået lavet sin tatovering, kan det være svært og dyrt at få den fjernet igen. Selvom vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet og går meget op i, at alt er i orden, ønsker vi ikke, at vores kunder skal betale overpris.

Derfor tilbyder vi professionelle tatoveringer under de bedste forhold til meget fordelagtige priser. Naturligvis varierer prisen alt efter, hvad du skal have lavet, og hvor lang tid det tager. Det kan være en god idé at tage kontakt til os inden, du vil have tatoveringen lavet, så vi kan tale sammen om cirka pris og tid på din tatovering. Dog har vi som udgangspunkt nogle priser, så du kan nogenlunde regne dig frem til, hvor meget du kommer til at betale for din tatovering.

En Tattoo er for livet

En tatovering er en stor ting for mange, ikke alene fordi det er noget, der bliver hele livet, men også fordi en tatovering har en stor og speciel betydning for mange. Når man først har fået lavet sin tatovering, kan det være svært og dyrt at få den fjernet igen.

Derfor kan det godt betale sig at få lavet sin tatovering et sted, hvor der er styr på tingene. Blandt andet er det vigtigt, at hygiejnen er i orden, så tatoveringen bliver lavet under så hygiejniske og kliniske forhold som muligt.

Hvad enten det er et stort projekt eller en lille tegning, du skal have lavet, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført ordentligt. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få lavet din tatovering under rare, professionelle og ikke mindst yderst hygiejniske forhold, tilbyder vi hos World of Ink professionelle og flotte tatoveringer til gode priser.

tattoo kbh

Få lavet din Tatovering under de Bedste forhold

Tatovering og hygiejne

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at man får lavet sin tatovering under gode og professionelle forhold. I vores københavnske tattoo shop har vi stor erfaring med både store og små tatoveringer under de bedste forhold. Allerede når du træder ind i vores shop, hvor stilfuldt design og hyggelige rammer vil sikre din oplevelse.

Når du får lavet en tatovering hos os, lægger vi nemlig både vægt på en god oplevelse og et tilfredsstillende slutresultat, der holder i mange år fremover. Derfor har vi sammensat en trekløver af professionelle tatovører, der kan give dig din drømmetatovering. Alle tatoveringer er personlige og betyder ofte noget særligt for kunden, og derfor sørger vi for at tatoveringen bliver præcis, som du forestiller dig det. Vi bruger de nyeste teknologier og professionelt udstyr, som sikrer de bedste forhold for din tatovering.

Derudover er hygiejnen også fuldstændig vital for vores arbejde, hvorfor vi går meget op i, at alt er i orden med hensyn til hygiejne. Vi sørger for at desinficere alt vores udstyr efter hver tatovering, og rengøringen af vores lokaler er certificeret efter Dansk Standards Insta 800 & Dansk Standards 2451-20. Du kan altså være helt rolig, når du får lavet din tatovering hos os. Vi bruger kun veltestede farver og blæk, der naturligvis er helt fri for giftstoffer. Når du får lavet din tatovering hos os, kan du altså være fuldstændig sikker på et godt resultat, der holder i mange år fremover.