Portræt Tatovering

Alle tatoveringer er personlige, og alle tatoveringer betyder noget for den person som får dem lavet, hvad end der er tale om et stort sleeve eller et lille sort-og hvidt art work på skinnebenet. Det er vi som tatovører med mange års erfaring fuldstændig klar over, og vi ser det derfor som vores mest fornemme opgave at levere produkter som begejstrer og som gør vores kunder tilfredse hver eneste gang. Når dette så er sagt, så er vi samtidig også klar over at der er stor forskel på typen af tatoveringer, og ikke mindst på grundene til at man får dem. 

En portræt tatovering er noget ganske særligt

Portræt tatoveringer er en af de former for tatoveringer som ofte har en helt særlig og rørende baggrundshistorie og som man får lavet af mere end bare rent æstetiske eller sjove grunde. Et portræt på ens krop fungerer lidt på samme måde som de billeder af familie, venner eller idoler, som man typisk vil hænge op på sin væg, fordi at man således altid har dem tæt på sig. Her er der bare tale om et portræt som er printet ind i huden og som man altid bærer med sig dag og nat, og det er derfor endnu mere intimt og en endnu større kærlighedserklæring end normalt.

Vælg en tatovør som du er tryg ved

Der kan være mange grunde til, at du måske går og drømmer om at få tatoveret et portræt et sted på din krop. Måske ønsker du at yde den ultimative hyldest til et musikalsk eller kreativt idol, måske ønsker du at bruge portrættet som en kærlighedserklæring til en elsket, eller måske vil du gerne have at det skal fungere som et visuelt minde om en person som ikke er i blandt os længere.

Hvad end dine bevæggrunde er, så er det altid en stor beslutning at markere sin krop permanent. Det er derfor enormt vigtigt at du får tatoveringen lavet hos en tatovør som du stoler på og som deler din kreative vision for portrættet, og denne form for tryghed finder du med garanti hos os.

Vi er nemlig altid bevidste om, at en tatovering er et løbende samarbejde imellem tatovør og kunde. Som kunde kommer du til os med et ønske som vi fortolker, men i sidste ende er det dig som har det sidste ord.

Slutresultatet skal selvfølgelig være udført således at tatovøren er tilfreds, men vi anser ikke en opgave som slut før kunden går smilende herfra. Dette er særligt vigtigt når det angår motiver med så stor personlig betydning som portrætter, som ikke kun skal opfylde en visuel funktion men også skal fange personligheden og historien bag den person som de afbilleder.

Vi opfordrer dig derfor til at besøge vores butik, fortælle os din historie, og lade vores dygtige tegnere og tatovører forsøge at fange det budskab og de følelser som du ønsker at formidle med din portræt tatovering.