Information om tatoveringer

Arbejdet

Skal du have lavet din tatovering? Inden man lægger sig under nålen, kan det være rart at få indsigt i, hvad processen rent faktisk består i. Her fortæller vi mere om, hvordan og hvorfor vi udfører de forskellige trin af vores arbejde.

Ved du for eksempel, hvorfor det gør ondt at få lavet en tatovering? Ved at læse mere om vores arbejde, kan du få indsigt i, hvordan en tatovering bliver lavet, og hvad det er, vi gør ved din hud. På den måde får du bedre forståelse for, hvad en tatovering er, samt hvad du skal gøre for at opnå de absolut bedste resultater.

Du kan også læse mere om, hvordan en tatoveringsmaskine rent faktisk foregår. Hvis du er nervøs for, hvordan tatoveringsprocessen bliver, kan du med fordel læse mere om vores arbejde, da det for mange er rart at læse mere og derved få en bedre idé om, hvad man kan forvente sig af oplevelsen. 

Arbejdsprocesen

Hvordan arbejder man med Tatoveringer?

Du kan her læse en detaljeret beskrivelse af vores arbejdsproces med tatoveringer, men hvis du stadig har spørgsmål, som du synes, du mangler at få svar på, er du selvfølgelig altid velkommen til at stille dem til os, enten over telefon eller ved at komme forbi i vores shop.

Forberedelse

Det kan ikke diskuteres, at det er en stor ting at få lavet en tatovering. Da resultatet er permanent og både dyrt og besværligt at fjerne, er det vigtigt, at man er sikker i sin sag, inden man lægger sig under nålen. Når du skal have lavet en tatovering, er det i mange tilfælde en rigtig god idé at bruge tid på at forberede sig. Forberedelsen kan blandt andet bestå i, at du skal tænke dig frem til det rigtige motiv, så du ved, hvad du vil have, når tatovøren spørger.

Derudover kan det også være en god idé at lave research omkring forskellige tatovører. Blandt andet kan du her på siden læse mere om hver enkelt af vores tatovører og se nærmere på deres tidligere arbejde. Ved at forberede dig godt kommer du også nærmere, hvad du kan forvente dig af tatoveringen og hele processen, hvilket er rart for mange, da de så ved, hvad de går ind til.

Her kan du altså få endnu flere gode råd til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt på at få lavet en tatovering hos os. Synes du, der er ting, du ikke får svar på, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores shop for at høre mere.

Forberedelsen

Hvordan forbereder du dig bedst?

Her kan du altså få endnu flere gode råd til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt på at få lavet en tatovering hos os. Synes du, der er ting, du ikke får svar på, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores shop for at høre mere.

Healing

Når man får lavet en tatovering, laver man en masse små huller i huden. Det vil sige, at der rent faktisk kommer et sår i det øverste af huden, der på mange måder kan sammenlignes med en hudafskrabning. Derfor er det også klart, at huden efter en tatovering skal have tid og mulighed for at komme sig og hele flot.

For at være sikker på et godt resultat, skal man give huden de bedste muligheder for at hele ved hjælp af pleje og god hygiejne. Det betyder blandt andet, at såret skal vaskes og påføres salve flere gange om dagen i de første uger, ligesom man bør undgå sol, lange bade og at kradse i såret. Jo bedre heling man får, jo flottere resultat får man i sidste ende. Derfor kan det være en god idé at sætte sig ind i helingsprocessen og dens forholdsregler på forhånd, så man er klar over, hvad man går ind til.

Helingen

Hvordan opnår du den bedste helingen?

Du får her et godt indblik i helingen af såret og de ting, du kan gøre for at sikre, at helingen foregår optimalt. Er der ting, du har tvivl eller spørgsmål om ved helingen, som der ikke bliver svaret på her, kan du naturligvis altid kontakte os for at få det afklaret.

Hygiejne

Så snart man får et sår, er det vigtigt at rense såret og generelt opretholde en god hygiejne for at undgå bakterievækst og infektioner. Når man får lavet en tatovering, får man samtidig et sår i huden, som har brug for tid til at hele. Under helingen er det utrolig vigtigt, at der er fokus på hygiejnen. Det gælder både for dig og for os, når vi laver selve tatoveringen.

Kun ved at have hygiejnen som førsteprioritet gennem hele processen, kan man sikre, at man får det ønskede resultat og undgår problemer med tatoveringen. Derfor får vi kontrolleret vores rengøring i shoppen, og vi desinficerer og steriliserer altid vores udstyr inden brug. Hygiejne bør også være i fokus for dig, når din tatovering er ved at hele. Det vil eksempelvis sige, at du altid sørger for at vaske dine hænder, inden du begynder at rode med din tatovering, samt at du vasker din tatovering med varmt vand og sæbe flere gange om dagen i de første uger.

Kun på den vis kan man sikre, at tatoveringen heler sundt og pænt. 

Hygiejne

Hvordan holder du din tatovering ren?

Her kan du læse flere gode råd om hygiejne samt få mere information om, hvordan vi sørger for og kontrollerer, at hygiejnen i vores butik altid er i top.

Typer af tatoveringer

Har du brug for inspiration til, hvordan din tatovering kan se ud? Eller vil du bare gerne vide mere om de mange muligheder, der er med tatoveringer? Tatoveringen er en kunst, og derfor er der mange forskellige stilarter og typer at vælge imellem. Foruden mange forskellige motiver, kan man nemlig også vælge at få udført tatoveringen på forskellige måder.

For eksempel findes der old school stilen, den keltiske stil, den japanske stil og realismen – og det blot et udpluk af de mange muligheder, der findes. Hvis du ikke har den store kendskab til det mere tekniske område inden for tatoveringer, kan du derfor med fordel se nærmere på de forskellige typer af tatoveringer.

Hos os kan du læse mere om et lille udpluk af de forskellige typer og stilarter, ligesom du på billeder kan se, hvordan stilarten ser ud i det virkelige liv. På den måde kan du nemmere bestemme dig for, hvilken stilart som din tatovering skal følge, samt få inspiration til nye motiver og stilarter.

Typer

Hvilken type tatoveringer finder der?

Der er ikke meget information om hver type, så hvis du vil høre mere om en enkelt stilart og dens muligheder, er du altid velkommen til at komme forbi klinikken eller kontakte os for mere information.